© BELGA

Vreven ziet maar één negatief punt aan gelijkspel Beerschot Wilrijk: “Zo wil ik voetballen”

Beerschot Wilrijk kon voor de derde keer in drie wedstrijden niet zegevieren, maar coach Stijn Vreven was na afloop geen ontevreden man. “Ik wil beginnen met het negatieve: het resultaat. Daarmee is al het negatieve ook al gezegd”, zo begon hij zijn persconferentie na de wedstrijd.

Roel Caluwé

Lees hier het verslag van de wedstrijd!

(+) Spelersbeoordeling Beerschot Wilrijk

“We hebben een dominante partij gespeeld, het meeste kansen gehad en gingen meest op zoek naar de overwinning. Ik kan mijn spelers weinig verwijten. Het resultaat is klote, maar dit is wel de manier waarop ik wil voetballen. Op deze manier kunnen de resultaten niet uitblijven”, klonk het na afloop in Leuven. “Vandaag zijn we zeker 75 minuten dominant geweest.”

“De wissels hebben het verschil gemaakt. De vorige keren waren ze niet zo goed. Vancamp toonde dat je met passie en drang veel kan brengen als aanvallende middenvelder. Het is nochtans een tweede spits. We hebben Vanzeir in de wedstrijd doodgedaan, omdat de lange bal goed viel in het begin dachten we enkel maar aan lange ballen.”

“Ik ben het er niet mee eens dat onze twee helften telkens verschillend zijn. In Tubeke speelt de doelman ons in de problemen. Logisch dat je bij een aansluitingstreffer nerveus begint te acteren en achteruit loopt. Tegen Westerlo spelen we 40 minuten met tien en moet je verdedigen.”

Tot slot had Vreven nog mooie woorden voor invaller Rubin Okotie. “Het is een blessuregevoelige speler, maar kan ons zelfs op 85 procent iets bijbrengen. We moeten hem rustig kansen geven.”

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners