AP
Volledig scherm
© AP

Advocaat Trump: "De waarheid is de waarheid niet"

De advocaat van Donald Trump heeft vandaag opnieuw zijn ongerustheid geuit over een mogelijk gesprek tussen het openbaar ministerie en de president over de Russische inmenging in de presidentsverkiezingen van 2016. "De waarheid is de waarheid niet", zei advocaat Rudy Giuliani.

37 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "De waarheid" is in elk geval dat Trump gelogen heeft over die twee affaires en, nog belangrijker, over het zwijggeld! En dat hij gelogen heeft toen hij zei dat hij niets afwist over de ontmoeting met "de Russen" in de Trump Tower.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Tja, Trump heeft zijn eigen waarheid en leugens noemt men nu "alternative facts". Maar dat Giuliani bang is voor een beschuldiging wegens meineed, zegt al genoeg: hij weet al bij voorbaat dat Trump onder ede gaat liegen! En @Luc Baken: meer dan 4230 bewezen leugens van Trump: daar hààlt "links" het niet bij, hoor! ;)
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Domme, veralgemeende reacties alweer om al wie het niet met je eens is arrogant en/of links te noemen. Er kunnen geen twee tegengestelde waarheden bestaan. Ook geen alternative facts zoals Bowling Green. Dat was een van de vele leugens van Trump.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Dus "Ik zweer de waarheid te zegen, de gehele waarheid en niets dan de waarheid" is niet meer de waarheid. Hoe moet het dan met " de waarheid"?
  • luc baken

    6 jaar geleden
    de enige leugens die tot nog toe bewezen zijn , zijn die van links