ANP
Volledig scherm
© ANP

"We moeten meer werken door brexit": parlementsleden vragen hogere vergoedingen

BrexitDe Britse autoriteit die de uitgaven van het parlement controleert, heeft vragen gekregen om de vergoeding voor parlementsleden te verhogen omwille van de brexit. Door het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie is de werklast immers toegenomen waardoor een aantal parlementsleden een hogere vergoeding aan hun medewerkers wil uitkeren, luidt de redenering.

80 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Werken? Ze moeten harder werken? Schandalige graaiers en profiteurs. Ze gaan naar dat graaiers nest omdat ze schandalig veel poen krijgen om omdat ze daar niet moeten werken. En zal ze stoppen met lui te zijn, krijgen ze nog eens een extra lange termijn veel geld ,om niet te mogen werken(wat ze werken willen noemen). Kijk maar naar Don DeGucht.
  • Frank Deneve

    6 jaar geleden
    ocharme die mensen, ze werken zo hard en worden per jaar slecht een veelvoud betaald waarvoor de gewone burger minstens één mensenleven moet werken. Een geluk dat ze nog buitensporige vergoedingen trekken voor het niet te controleren aantal mandaten dat zij daarbovenop nog vervullen.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Zijn die niet beschaamd ? Wat een bende graaiers.
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Patrick Kelchtermans 'bestelen ze ons nog niet genoeg, de Europarlementariërs?' wat heeft dat hier mee te maken? Het gaat hier over Engelse brexit parlementsleden, dat gaan ze toch wel zelf betalen zeker! Nog een hapje extra voor de Engelse burgers Nicolas Lauwers 'Moeten parlementsleden werken??' staat er toch niet, ze willen extra geld om medewerkers te vergoeden, die werken, over hen zelf is niks gezegd
  • guy perain

    6 jaar geleden
    Die zijn ook niet vlug beschaamd!! Ze pikken nog niet genoeg!!