Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Degryse ziet een probleem voor Kums: "Makarenko en Trebel, die passen perfect bij elkaar"

VISTA!Ook Marc Degryse ziet dat het middenveld van Anderlecht draait. Mét Adrien Trebel en Yevhen Makarenko, onze huisanalist stelt zich dus de vraag of Sven Kums zich stilaan geen zorgen moet beginnen maken. 

5 reacties

  • Carina Stulens

    6 jaar geleden
    De analyses van Degrijse die hebben wat Anderlecht en z'n spelers betreft maar één doel : zorgen voor onenigheid. Hij begint stilaan dezelfde kuren te krijgen als Filip Joos, denken dat hij alles beter weet dan een ander. Er was tot op heden, over alle vlaamse zenders heen, maar één analist die neutrale en correcte analyses maakte en helaas is die nu trainer van Oostende geworden. Voor de rest is het allemaal oeverloos te beginnen met die bejaarde Hollander, over Devlieger tot Imke Courtois.
  • Philippe Schotte

    6 jaar geleden
    Kums heeft zijn plaats niet in het beste elftal van RSCA maar ......... het is wel op aandringen van hun trainer dat hij werd aangekocht . Benieuwd naar wat de toekomst brengt ??
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    niet bij ons aagent jongen , we zitten al met middenvelders genoeg , één van de zovele die met hangende pootjes terugkeert naar onze competitie, verblind door geld maar vlug terug wegens onvoldoende
  • Joachim Albert

    6 jaar geleden
    kums is idd een probleem geworden, een probleem van 6 miljoen euro... Verkopen indien mogelijk maar geen enkele topclub zal hem willen en subtoppers willen / kunnen pree niet betalen, dus Kums zal probleem worden voor Anderlecht Hopelijk voor hen wilt Gent hem misschien wel..
  • Michel Tampere

    6 jaar geleden
    Kluns is reeds meer dan een jaar een groot probleem Leen hem gratis uit aan fc de kampioenen
  1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
    VISTA!

    “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

    “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
  2. “Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”
    VISTA!

    “Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”

    Dat AA Gent-voorzitter Ivan De Witte nu en dan de kleedkamer van de spelers opzoekt, is geen nieuws. “Als je coach wordt van AA Gent weet je dat je om de twee maanden eens een bezoek krijgt van de voorzitter in de kleedkamer. En dat je elke week met de voorzitter en de manager op restaurant moet en moet uitleggen waarom je bepaalde wissels deed”, aldus Niels Poissonnier, Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws. “Die mensen voelen zich zo nauw betrokken bij het sportieve, dat ze daar hun steentje willen bijdragen. Niet elke trainer heeft dat even graag.” “Ik blijf dat vreemd vinden”, aldus Wesley Sonck.