Prins Gabriël en prinses Elisabeth
Volledig scherm
Prins Gabriël en prinses Elisabeth © Photo News

Prins Gabriël is jarig vandaag en bedankt iedereen voor de felicitaties

RoyaltyPrins Gabriël is vandaag, maandag, vijftien jaar geworden en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het tweede kind van koning Filip en koningin Mathilde ontving vele felicitaties.

5 reacties

  • Dominique Meunier

    6 jaar geleden
    Een fantastische verjaardag voor jou Prins Gabriel, wens jou het allerbeste in jou leven , hoop dat je nog fantastische momenten kan meemaken in jou leven .Proficiat !
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Mooie jongen,ziet er echt gelukkig uit,hoop dat hij een fijne verjaardag heeft gehad,samen met een paar heel goede vrienden zoals het hoort op die leeftijd.
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Proficiat. Prachtige jongen.
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    Algoed dat men zijn ouders vermeldt want ik zou niet geweten hebben wie dit is.
  • nadine Nadine Martin

    6 jaar geleden
    Prins Gabriël , een fijne verjaardag ...
  1. Het emotionele verhaal van prinses Kate zal meer voor strijd tegen kanker doen dan peperdure campagnes
    Royalty

    Het emotionele verhaal van prinses Kate zal meer voor strijd tegen kanker doen dan peperdure campagnes

    De verklaring van prinses Kate (42) heeft de strijd tegen kanker in het Verenigd Koninkrijk een welkome duw gegeven. De opening van BBC News at Six, het zesuurjournaal, legde het openbare leven in het Verenigd Koninkrijk stil. In kroegen stokten gesprekken, toen de videoboodschap van prinses Catherine op de televisieschermen verscheen. Mensen bogen over hun telefoon om de pushberichten te bestuderen. Op straat brachten wildvreemden elkaar op de hoogte. De kankerdiagnose van de geliefde royal gaf de ziekte een reusachtig platform.
  2. Vermeende minnares van prins William onderneemt juridische stappen tegen hardnekkige geruchten
    Royalty

    Vermeende minnares van prins William onderneemt juridische stappen tegen hardnekki­ge geruchten

    De geruchtenmolen over een vermeende affaire tussen prins William (41) en zijn buurvrouw Rose Hanbury (40) draait op volle toeren sinds de heisa rond Kate Middleton - officieel prinses Catherine. Een roddel die opnieuw opflakkerde nadat de Amerikaanse talkshowhost Stephen Colbert er een mop over had gemaakt in zijn ‘The Late Show with Stephen Colbert’. Hanbury kon er allesbehalve om lachen. Zij is bereid om juridische stappen te ondernemen om verdere speculaties te stoppen.