Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Pommeline: "Fabrizio is dominant en zo heb ik het graag"

ShowbizzPommeline (24) en Fabrizio (26) stonden al niet bepaald bekend als preuts sinds hun doortocht in 'Temptation Island', en dit najaar gaan ze nog een stapje verder. In 'Sex Tape', de nieuwe telg uit de programma-stal van Goedele Liekens, geven ze hun hart, ziel én lijf bloot. "Als er geen jaloezie is, heb je niet echt interesse in elkaar", klinkt het bij het koppel.

5 reacties

  • sandra segers

    6 jaar geleden
    'kweet nie maar: ze ziet er zwanger uit?? Stom van aan hun lichaam al zo te laten sleutelen,,want ik vond ze alle 2 knapper ervoor.
  • Brigitte van der Zalm

    6 jaar geleden
    Moet die nu elke dag in de Gazet staan? Met haar borsten, bilvergroting, omdat ze ziek was met een baxter, omdat ze meedoen in een sexprogramma en nu dit weer? Pfffff get a life!
  • Thomas Anderson

    6 jaar geleden
    Nog maandje of 5 dan zijn we van dit gezever ook af.
  • Foexie

    6 jaar geleden
    Het geld zal op zijn. Volgende fase media huwelijk, media kindjes en media scheiding. Kassa kassa.
  • Liza Robyn

    6 jaar geleden
    Nee die blijven niet samen
  1. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?