De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © AP

Trump over zijn ex-advocaat: “Als je op zoek bent naar een goede advocaat, raad ik de diensten van Cohen niet aan”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een spraakmakende tweet komaf gemaakt met zijn voormalige advocaat Michael Cohen. “Als je op zoek bent naar een goede advocaat, raad ik de diensten van Michael Cohen niet aan”, schrijft Trump.

15 reacties

  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Voor een goeie president ben je bij Trump ook niet aan het goeie adres.
  • Christian Mommaerts

    6 jaar geleden
    als je op zoek bent naar een goede president ook
  • censor

    6 jaar geleden
    Dat is nu al dagen aan een stuk dat de VRT alle registers openzet om Trump vuil te maken en dit via Bjorn Soenen, die likkebaardend zijn overdadig verslag "verslaat" Een kwartier lang Trump bashen.....die maakt overuren en ook dik betaald voor dit "boekskes verslag"
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Nu zowel Manafort als Cohen schuldig bevonden zijn aan belastingfraude, komt Trump's belastingaangifte terug in beeld. Hoog tijd dus om daar óók eens een onderzoek naar te doen.
  • Jeroen Beckers

    6 jaar geleden
    De topnarcist z'n enige tegenargument is meestal niet meer dan "ze liegen!" of "heksenjacht!". Meer dan genoeg uitleg voor z'n aanhangsels. Die geloven werkelijk alles wat uit de opper-fraudeur z'n mond komt, bewijzen hebben ze niet nodig, alleen maar een hoge zuurtegraad. Tegen extreme domheid bestaat nu eenmaal geen verhaal.