Siebe De Voogt
Volledig scherm
© Siebe De Voogt

Vrouw aangereden op spoor: geen treinen tussen Brugge en Oostende

Het treinverkeer tussen Brugge en Oostende is momenteel onderbroken door een persoonsongeval aan een overweg in Sint-Andries (Brugge). Dat meldt Charlotte Verbeke, woordvoerster van spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel. De treinen worden beperkt tot Brugge.

7 reacties

  • Evy Mertens

    6 jaar geleden
    Chapeau vr de NMBS, De Lijn, brandweer, ... we zaten op de trein. Correctie informatie, goede begeleiding! Onder moeilijke omstandigheden!
  • Sarah Maes

    6 jaar geleden
    Ook wij zaten op de trein en dit met 2 jonge kinderen. Via deze weg wil ik het treinpersoneel en de beveiliging bedanken voor het vlotte verloop van het evacuatieproces. Ook veel sterkte aan de nabestaanden van de vrouw en veel moed aan de treinbestuurder.
  • Andrea Spittaels

    6 jaar geleden
    Grote pluim voor NMBS: ik zat op de trein en we werden op een heel vriendelijke manier op de hoogte gehouden van een evacuatieplan dat ze organiseerden. Trapje aan de uitgang, begeleiding en hulp op moeilijke ondergrond, fris water en suikerwater, en de bus stond klaar. Chapeau!!
  • Francis Deconinck

    6 jaar geleden
    Beste Hugo Je moest je schamen met dergelijke uitspraken. Ik hoop voor jou dat je nooit in je directe omgeving hiermee geconfronteerd zal worden. Totaal Respectloos.
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    Johan , het is MANESCHIJN en rozegeur .