© BELGA

Beerschot Wilrijk reageert op vragen van fans (en verklaart waarom de hamburgers plots duurder zijn)

Beerschot Wilrijk gaat de komende weken fans de mogelijkheid geven om hun meest prangende vragen te stellen. Dat laat de club zelf weten op haar website. De meest gestelde vraag beantwoordde Beerschot Wilrijk alvast zelf: waarom zijn de hamburgers duurder dan vorig seizoen?

jtp

Op maandag 27 en dinsdag 28 augustus houdt communicatieverantwoordelijke Sven Van den Abbeele zo twee uur vrij voor de fans in het stadion: tussen 16u en 18u ontvangt hij fans op de kantoren in het stadion. Op woensdag 29 augustus is er een overleg tussen KFCO Beerschot Wilrijk en de supportersclubs, 30 augustus tot slot staat er een Facebook Live gepland.

“Het is fenomenaal wat hier allemaal gebeurd is de laatste maanden. Het zijn noodzakelijke stappen in de professionalisering van de club en ze moesten ook snel gezet worden. Over het algemeen is alles vlot verlopen maar het is logisch dat er hier en daar een probleempje opduikt en dat er supporters met vragen zitten”, aldus communicatieverantwoordelijke Sven Van den Abbeele.

Hier vindt u alle informatie terug over hoe supporters vragen kunnen stellen aan het bestuur.

Wat met de hamburgers?

Beerschot Wilrijk reageerde alvast op de meest gestelde vragen van het overkoepelend supportersorgaan TQB. Daarbij de prangende vraag: waarom zijn de hamburgers duurder dan vorig seizoen?

“KFCO Beerschot Wilrijk heeft gekozen voor een nieuwe cateraar. Bevers heeft een goede naam en staat voor kwaliteit. Zo is hun hamburger 100% vers rundsvlees en is ook een cervela 100% vers vlees. Bevers bedient bovendien veel voetbalsupporters. Ze werken oa samen met Anderlecht, Westerlo, KV Mechelen, R. Antwerp FC en OHL. De cateraar bepaalt z’n prijzen zelf.”

“Op aangeven van de fans heeft KFCO Beerschot Wilrijk gemerkt dat niet overal dezelfde prijzen gehanteerd worden. Het gaat om minieme prijsverschillen (niet altijd in het nadeel van de Beerschot Wilrijkfan) maar de club zal dit toch aankaarten bij de cateraar”, staat te lezen op de site.

Prijsverschil voor drank tussen de verschillende tribunes

Enkele fans stelden zich ook vragen bij de verschillende prijzen voor consumpties op de tribunes. Verschillende togen zouden namelijk verschillende prijzen aanrekenen. “Voor alle buitentogen (T2, T3 en T4) gelden dezelfde prijzen. Een pint en de klassieke frisdranken kosten 2,5 euro. Dit zijn dezelfde prijzen als vorig seizoen.”

“Aan de binnentogen van onze hoofdtribune, in Bar Grisar en het VOS café, kosten die dranken vanaf dit seizoen 2,8 euro. KFCO Beerschot Wilrijk heeft die prijsstijging doorgevoerd omdat er meer service en comfort is. Dit zijn ingerichte en vernieuwde bars en de dranken worden in glazen geserveerd. KFCO Beerschot Wilrijk vindt deze prijsstijging te verantwoorden maar zal in het vervolg op voorhand communiceren.”

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners