Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Advocaat van bestuurder die meisje (5) doodreed: "Hij had zeker niet de bedoeling om weg te lopen"

De 21-jarige autobestuurder die het dodelijk ongeval in Sint-Niklaas veroorzaakte waarbij een meisje van vijf omkwam, wou geen vluchtmisdrijf plegen. Dat zegt zijn advocaat Herwig Moons. "Hij had niet de bedoeling om weg te lopen, maar hij was de passagiers achterna gegaan, die al eerder uit de wagen waren gekropen." Nog volgens de advocaat was de twintiger bij het ongeval afgeleid door de passagier, waardoor hij gas had bijgegeven in plaats van af te remmen.

138 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    6 jaar geleden
    Als men dat niet gelooft dan wiegen die advocaten ons met een ander verhaaltje in slaap, dat hij nooit kansen hier in België heeft gehad en wij dit allemaal maar moeten geloven
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    wanneer men deze universitaire gevormde bezig hoort dan zal het niet lang meer duren voor de slachtoffers de schuld zullen krijgen.Wat liepen die daar ook te doen en waarom de LIDL zijn er geen andere als Aldi, Carrefour, Delhaize.Wie shopt nu bij de LID?Iedere normale bekommert zich toch eerst om het slachtoffer.Enwat indien de bestuurder WIT zou geweest zijn en zoiets zou hebben gedaan dan zou de conclusie geweest zijn een racist bovendien.Iemand die daaraan twijfelt
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Is dien advocaat niet beschaamd om dat uit te spreken. Zo personen hebben geen advocaat nodig, Onmiddellijk zo hun straf uitspreken . Dat is moord.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Zulke advocaten is als bagger......doet zijn werk.....meer niet.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Wat heeft dat met Geens te maken, boets? Het zijn linkse rechters die dat doen, voor het leven benoemd door linkse politiekers die ook de scheiding der machten hebben ingevoerd. Als ge alleen maar achterlijke zever kunt verkopen kunt ge beter zwijgen.