Dag Allemaal
Volledig scherm
© Dag Allemaal

Margriet Hermans ontslagen uit theatervoorstelling na kritiek op show met Jacky Lafon

ShowbizzZe had er zo naar uitgekeken, naar de komische zaalshow ‘HD en D’ in Kusttheater ’t Colisée in Blankenberge. Margriet Hermans zou er vanaf 21 oktober samen met Jacky Lafon en Jef De Smedt een hele show lang moppen tappen en sketches opvoeren. Maar nadat Margriet kritiek heeft geuit op een andere voorstelling van het Kusttheater, hebben zij nu prompt beslist de samenwerking stop te zetten. "Margriet had beter moeten weten", klinkt het. 

88 reacties

  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Voilla, ik had gelijk om voor Jacky te kiezen.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Op You Tube een filmpje van 'Cruise Nostalgie' te bekeken. Het filmpje is ongeveer 7 minuten lang. Ik heb het 3 minuten vol gehouden. Boereleute van voor den oorlog. Die van 14-18. De ene zegt tegen de ander, 'Onnozel waaf!' of 'Trut!' in het Antwerps dialect, en daar moeten er een hoop mee lachen? Elk zijn gevoel voor humor dan maar.
  • Lucca Siccard

    6 jaar geleden
    Helemaal akoord mee!
  • Pieter Bosmans

    6 jaar geleden
    Dit is een wereldje van sukkels...je eigen mening mag niet? Als het slecht is het toch normaal dat je dit zo verwoord! Ik heb zelf in de schaduw geleefd van een acteur en kan ook bevestigen dat je niet zegt wat zij willen horen je als vuilnis behandelt word.
  • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

    6 jaar geleden
    Sorry maar Margriet heeft gelijk . De show trok op niets . Spijtig genoeg mag dat niet gezegd worden . En geloof me het is niet omdat Margriet dit gezegd heeft dat de mensen hun gelld terug vragen .