Steven Richardson
Volledig scherm
© Steven Richardson

Fatma Taspinar schaamde zich voor haar Turkse afkomst: "Een heel trieste periode"

TVIn 'Het zomert met' vertelt journaliste Fatma Taspinar vanavond eerlijk over de grote druk die ze zichzelf oplegt tijdens de zomermaanden. “Ik heb altijd stress. Ik moet van de zon genieten én naar dat festival gaan én naar feesten van vrienden. Maar je kunt niet overal zijn", zegt ze. 

13 reacties

  • larbi soussi

    2 maanden geleden
    Fatma.Je bent een geboren Turkse en daar moet je fier op zijn.
  • Mario Blomme

    7 maanden geleden
    heel aangename stem, vlotte prater, kijk en luister graag als als zij het nieuws presenteert of vanop locatie informatie bezorgt, background als criminologe, prettige verschijning als surplus
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Zij mag fier zijn op zichzelf...zij is tenminste volledig geintegreerd in onze maatschappij en cultuur en is een perfect voorbeeld voor vele anderen.Chapeau Fatma.
  • Benny Van den broeck

    6 jaar geleden
    Zo’n schone dame hoeft helemaal niet te schamen
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Op een bepaalde leeftijd schaamt iedereen zich toch voor zijn ouders of afkomst, dat heet puberteit. En neen Ibrahim, niet zij maar haar ouders zijn voor het eerst in 25 jaar teruggeweest. Misschien hadden ze geen zin, misschien hadden ze niet het geld omdat hun 6 kinderen allemaal (aan de unief) studeerden. Fatma is criminologe en Birsen psychologe. Misschien vonden hun ouders dat belangrijker dan ieder jaar naar Turkije te gaan.