Rv
Volledig scherm
© Rv

Toeristen gebruiken fontein als "hun persoonlijke badkamer", Salvini reageert woedend

BizarDe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft zich boos gemaakt over toeristen die de fonteinen in Rome gebruiken als "hun persoonlijke badkamer". 

19 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Britten als ze gezopen hebben zijn het echte zatte varkens. Geen enkele vorm van moraal of manieren.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Ze hebben al langer problemen met Britse toeristen, waarom doen ze er niets aan? Herinner me nog de tijd van Franco in Spanje, als je daar als toerist wat te veel lawaai maakte of dwars lag kreeg je een waarschuwing van de guardia civil, een tweede maal werd je opgepakt en twee of drie weken later vrij gelaten uit de gevangenis. Je kwam ook het land niet meer binnen volgend verlof. Politici zijn veel te soft voor crapuleus publiek.
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Je hebt overal goede en slechte tussen maar het valt toch wel op als je op vakantie bent dat Engelsen bij de top staan van het extreme varken uit te hangen op reis.
  • klint woods

    6 jaar geleden
    Hebben de mensen nu echt geen enkel greintje respect meer??? En dat zijn dan mannen , vrouwen die hun kinderen een goede opvoeding moeten geven????? Bij mij is het simpel eens gepakt een zware boete en een verbod om het land nog binnen te komen
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    Strafmaat vastleggen voir elke onozelaar die de fontein ingaat. Kletsen geven en 2 dagen de bak in op water en brood. Het zal niet meer gebeuren.