AFP
Volledig scherm
© AFP

Jonge acteur Jimmy Bennett spreekt voor het eerst over misbruik door Asia Argento: "Ik was beschaamd en bang"

CelebritiesDe 22-jarige Amerikaanse acteur Jimmy Bennett heeft voor het eerst gesproken over de beschuldigingen van seksueel misbruik die hij tegen de Italiaanse actrice Asia Argento heeft geuit. Argento ontkent die beschuldigingen, maar Bennett blijft bij zijn verklaringen, zegt hij in een brief aan Amerikaanse media. Hij hield het misbruik lang voor zichzelf, omdat hij "beschaamd en bang" was, klinkt het daarin. 

57 reacties

  • Sofie Demeestere

    6 jaar geleden
    Is er nu tegenwoordig niémand meer assertief genoeg om ongewenste avances af te wijzen? Hoofdzakelijk vrouwen ? Hoe heette dat ook alweer ? Aja juist. Feminisme. Of hoe je dat enkel gebruikt als het je uitkomt..
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Op de foto's ziet hij er toch niet echt bang uit...Het is gewoon een hypocriete opportunist die niet meer aan de bak komt en langs deze weg probeert een financieel graantje (hetgeen hij in eerste instantie ook al kreeg van haar) mee te pikken.
  • Layla El isati

    6 jaar geleden
    Men oogst wat men zaait. Zij is ni beter dan die weinsstein!!!
  • peter vermaelen

    6 jaar geleden
    En zeg weer niet: Als het een meisje van 17 geweest was dan xx. ik ken genoeg vriendinnen die al op hun 16de seks hadden met iemand van 30+. Geen enkele van die vriendinnen heeft daar een trauma van opgelopen. In tegendeel. Maar de wet is de wet. Wat ze gedaan heeft is, in die staat, gewoon strafbaar ongeacht of het met of zonder toestemming was. Dus dan moet ze maar op de blaren zitten.
  • B Ramake

    6 jaar geleden
    Toch wel triestig hoe velen hier zich vrolijk maken over dit artikel. Ik vraag me trouwens af hoe die jongeman er wel had moeten uitzien om volgens de ongelovigen geloofwaardig te zijn? Is seksueel misbruik altijd zichtbaar dan?