Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Van ruiken aan je partners scheten tot een douchebeurt overslaan: 6 'vieze' gewoontes die eigenlijk erg goed voor je zijn

Sporten, gevarieerd eten, stress verlichten ... het zijn maar enkele dingen waar we spontaan aan denken als we gezonder willen leven. Je oren niet schoonmaken, ruiken aan je partners scheten en minder douchen? Niet zo. Toch blijken die zogezegde vieze dingen net erg goed voor je te zijn. Hoog tijd om je mindset te veranderen en deze zes vreemde gewoontes te omarmen.

9 reacties

  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Waarom ruiken van die geniepige protjes die je nooit hoort zoveel meer dan die knallers die de ramen doen daveren?
  • Ludo Wouters

    6 jaar geleden
    Maar wel het deksel van de WC pot naar beneden doen wanneer je doortrekt, want anders krijg je "poep" op je tandenborstel. Wat een tegenstrijdigheden toch die ze hier schrijven.
  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    In bed vanaf nu met de lakens boven je hoofd zodat je niets mist. Wat belachelijke bevindingen toch, goed tegen hartaanvallen, dementie, kanker...aub zeg! En mocht het toch waar zijn koop ik mij een koe en mag ze mee in de slaapkamer, scheten van methaan in overvloed.
  • Erwin Pauwels

    6 jaar geleden
    Liever stank voor iedereen dan buikpijn voor mij alleen...
  • B Ramake

    6 jaar geleden
    Winden laten doe je bij voorkeur discreet en als het kan niet in de buurt van anderen. Dat vind ik toch wel zo respectvol.