Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Politie betrapt elke dag 18 bellende truckers: "Boetes moeten hoger"

Truckers en buschauffeurs die telefoneren achter het stuur, moeten strenger bestraft worden. De boete moet verhoogd van 116 naar 174 euro, stelt VIAS voor. De politie betrapt elke dag 18 bellende vrachtwagenchauffeurs.

166 reacties

  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Mentaliteit moet veranderen . En Bluetooth installeren , kan me niet voorstellen dat in BMW , Audi ,Mercedes enz dat zoiets niet geïnstalleerd is , hetzelfde voor vrachtwagens , zón kapitaal en dat zit er niet in ??? Dat zit zelfs in mijn bestelwagen , ikzelf bel niet en als ik gebeld wordt dan hou ik het heel kort, ik bel later terug als ik niet meer rij .
  • mike coppejans

    6 jaar geleden
    Haha Ja hier se John je heb dat zeker mee gemaakt zeker kijk ze moeten terwijl je aan het rijden zijn. In alle gsms een interne apps zetten wanneer je aan het rijden ben en dat ze de app niet kunnen afzetten of eraf gooien
  • John de smedt

    6 jaar geleden
    een geldboete is hier niet de oplossing,rijbewijs een maand intrekken en alle proeven terug afleggen,wedden dat het probleem direct opgelost is ?
  • heiko werner

    6 jaar geleden
    Bij vaststellen unmidelijk de gsm met simcard vernietigen, de loperij erachter is meer straf dan de boete aleen, maar de boete betragen zijn zo gezet dat het niet genoeg is om ermee te stoppen en zo in herhaling nog eens opbrengt aan de boete kassa, kort termijn denken!
  • delcroix jean-pierre

    6 jaar geleden
    Heel simpel. Als je gepakt word twee weken rijbewijs ingetroken en zware boete.