.
Volledig scherm
. © Facebook/Vlaams Belang

Niet N-VA, maar wel Vlaams Belang is de grootste partij op Facebook

Vlaams Belang is over de N-VA gewipt als grootste partij van Vlaanderen - op Facebook toch. Vlaams-Belang heeft meer dan 143.000 likes, dat zijn er 6.000 méér dan de N-VA. Alle andere Vlaamse partijen volgen op grote afstand. Dat is geen toeval: Vlaams Belang en de N-VA posten véél meer op sociale media, en als je meer post, krijg je meer likes.

158 reacties

  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    En de andere partijen beginnen al te bibberen zeker, want ze zien de bui al hangen, sorry jongens, jullie hebben het er zelf naar gemaakt.
  • bert paulussen

    6 jaar geleden
    Waarom geen cordon rond het extreemlinkse pvda, en wel rond het VB? 2 maten en 2 gewichten!
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Spijtig maar het heeft geen zin op het VB te stemmen... niemand wil het cordon doorbreken. Het NVA en VB samen zou toch mooi zijn denk ik... maar dat lukt niet. In ieder geval rood en groen mogen van mij ophoepelen.
  • JOHAN Goossens

    6 jaar geleden
    is verwoorden wat de mensen echt denken boosaardig ?het woord pattriotisme is tegenwoordig een vies woord,lijkt het wel nva is gewoon een bende leugenaars, wat is er van de (peze)wever zijn beloftes in huis gekomen ? de mensen weten van geen houd pijlen maken ,en toch nog alles duurder maken -en dan die asielzoekers poppenkast ook nog - kiezersbedrog ja
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Klopt Leo Duym. Die onzin dat een VB stem links helpt is een sadomasochistische reflex van pseudo rechtse partijen. In plaats van het belachelijke cordon te begraven zie je dat een partij als N-VA als het erop aankomt in de praxis naar links opschuift om maar in de gading te blijven bij de linkse partijen. Links blijft dus vooral aan de macht omdat rechts het cordon niet breekt.