Wouter Spillebeen
Volledig scherm
© Wouter Spillebeen

Kruispunt N49 Maldegem gaat definitief dicht na ongeval waarbij 4 doden vielen

Het kruispunt Celieplas op de N49 in Adegem (Maldegem) en Sint-Laureins gaat in oktober dicht. Dat melden VTM en VRT en wordt bevestigd door burgemeester van Maldegem Marleen Van den Bussche (CD&V). Deze zomer kwamen nog vier mensen om het leven bij een zwaar ongeval op het kruispunt.

25 reacties

  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Het kruispunt treft geen schuld, allen slecht bestuur van Burgemeester (CD&V)
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    @Gaston Batsleer >> dit is juist Gaston , niettegenstaande de N49 een gevaarlijke weg is ,met telkens van 120 naar 90km/uur aan de lichten ...ik gebruikte deze vroeger dikwijls ,nu minder ,maar als ik aan de lichten stond voelde ik mij ook niet veilig. Het kruispunt treft GEEN schuld. Als je op de weg rijdt, dan moet je aandacht bij het verkeer zijn, NERGENS anders. Het is bewezen in onderzoek, 50% van ongevallen door onoplettendheid, verstrooidheid.
  • Gaston Batsleer

    6 jaar geleden
    Het kruispunt treft GEEN schuld. Als je op de weg rijdt, dan moet je aandacht bij het verkeer zijn, NERGENS anders. Het is bewezen in onderzoek, 50% van ongevallen door onoplettendheid, verstrooidheid.
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Als men alle dergelijke kruispunten gaat sluiten wordt Vlaanderen één grote bouwwerf. Wie gaat al die bruggen en tunnels betalen?
  • jan Vanden Blarenboom

    6 jaar geleden
    Dan moeten elk jaar 365 kruispunten gesloten worden want er gebeurt elke dag een zwaar accident met een vrachtwagen.