BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België. Scheidsrechter Frederik Geldhof faalt ook in tweede zit voor fysieke test

Jupiler Pro LeagueHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

6 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    andre van de wege ???? Geldof is geen blauw zwarten , Hij is een supporter van KVK Kortrijk. Zijn broer heeft zelfs een supporterslokaal in Bisegem van KVK Kortrijk hij is daar zelfs ingeschreven als lid.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Verhaeghe gaat weer zijn zwarte centen moeten bovenhalen om zijn goeie vriend ref Geldwolf weer boven water te halen !!! Maar op 1 truc meer of minder zal het wéér niet aankomen om rsca van de titel te houden!!!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Het gelijksheidsbeginsel werd nog veel rapper geschonden door Wesley 6 matchen te schorsen, en terecht, en die van dat randgemeente ploegske maar 3 matchen voor een nog veel crapuleusere overtreding.
  • andre van de wege

    6 jaar geleden
    de blauw zwart doofpot begin op volle toeren te draaien, dank zij hun voorzitter.
  • Carina Stulens

    6 jaar geleden
    En waarom direct uitspraak voor Vranjes. Anderlecht zijnde zou ik, mochten deze debatten tot de aangehaalde procedurefouten leiden, waardoor de heren Wesley, Carcela e.a. vrijgesproken worden of vermindering van straf krijgen, onmiddellijk klacht indienen omdat het gelijkheidsbeginsel geschonden wordt in het geval Vranjes.
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26
    1

    Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderwei­reld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

    Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen Anderlecht mist. Op de Bosuil zal Toby Alderweireld geen goede herinneringen overhouden aan de komst van KV Mechelen: op slag van rusten gleed hij uit voor een penalty en liet hij na om er zo 1-0 van te maken, waarna Antwerp nog de boot inging.