EPA
Volledig scherm
© EPA

"Als ik word afgezet, crasht de beurs": experts hekelen "bangmakerij" van Trump

TrumpTot verbijstering van experts 'waarschuwt' de Amerikaanse president Trump dat de economie instort als hij zou worden gedwongen af te treden. "Als ik ooit word afgezet, zullen de beurzen crashen. Ik denk dat iedereen dan erg arm zal worden", zegt hij donderdag in een interview met tv-zender Fox News. 

185 reacties

  • heinz wolf

    6 jaar geleden
    Luc baken, je hebt het systeem niet begrepen. Trump betaalde dit zwijggeld tijdens zijn campagne om te voorkomen dat deze feiten uitlekten en zo zijn kansen zouden verminderen. En dat noemen ze in de VS 'onwettig beïnvloeden van de verkiezing'. Bovendien heeft hij deze bedragen niet bij de bevoegde commissie als 'contributie' aan te geven. En dat is ook een 'fellony'.
  • eddie deleener

    6 jaar geleden
    Al veel geld verdiend sinds hij president is. Bedankt Trump......al de rest is cafépraat.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    De republikeinen zitten zeer verveeld met de tussentijdse verkiezingen van het congres in november en ze hebben hun verkiesbare congresleden de toestemming gegeven om zich van Trump te distantiëren als ze vermoeden dat het een negatieve invloed zal hebben op het stemgedrag van hun kiezers. Het betekent dat zijn eigen partij geen vertrouwen meer heeft in hun president.
  • luc baken

    6 jaar geleden
    een president afzetten omdat hij jaren VOOR hij president was naar de hoeren is geweest ? hij is daarvoor aan niemand een uitleg verschuldigd , en al zeker niet aan een linkse rakker
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Hij heeft zijn bijnaam in de VS niet gestolen: Magic Mushroom.