John en Susan Cooper overleden in het hotel.
Volledig scherm
John en Susan Cooper overleden in het hotel. © Thomas Cook/RV

18 Belgen uit Egyptisch hotel gehaald na dood Brits koppel dat overleed "aan hartfalen en ademnood"

reizenReisorganisatie Thomas Cook heeft meer dan 300 vakantiegangers, waaronder 18 Belgen, weggehaald uit een Egyptisch hotel waar een Brits koppel is overleden "aan hartfalen en ademnood". Ook verschillende van onze klanten vertoonden ziekteverschijnselen", zegt Thomas Cook aan VTM NIEUWS. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Er zijn ook 41 Belgen van reisorganisatie TUI, maar zij blijven voorlopig in het hotel.

73 reacties

  • wim CLAES

    6 jaar geleden
    weinig mensen die naar een idyllisceh bestemmingen reizen met kinderen en kleinkinderen, omdan zelfmoord te plegen. en co2 vergiftiging,van de verwarming zeker?
  • Laetitia Dubois

    6 jaar geleden
    Opzettelijk vergiftiging lijkt me de meest logische verklaring, dus moord of zelfmoord. Volgens mij dus niets met hotel te maken. Onderzoek en een autopsie zal het wel uitwijzen. Volgens mij niets met het hotel te maken.
  • Bob VERSCHUEREN

    6 jaar geleden
    Hoe erg! Maar twee schijnbaar gezonde mensen die op dezelfde nacht en in dezelfde kamer overlijden is en blijft een verdachte toestand. Hopelijk werden de lichamen op professionele wijze overgebracht naar een mortiarium in afwachting van een degelijke autopsie. Normaal gezien zou daar ter plaatse ook een doorgedreven politioneel onderzoek aan moeten vasthangen (omstandigheden, plaats,....).
  • Dirk Van den Heuvel

    6 jaar geleden
    Een natuurlijke dood ?? Als er 2 mensen op hetzelfde moment (ongeveer) sterven lijkt me dat geen natuurlijke dood te zijn, tenzij er drugs mee gemoeid zijn. Ben benieuwd naar het onderzoek.
  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Naar deze landen krijg je mij niet, zelfs niet gratis. Overdreven vriendelijk mensen om het geld uiteraard uit uw zakken te kloppen met hun waardeloze tapijten en waterpijpen. Get a life mensen.