Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Francken: "Op korte termijn is probleem van transmigranten onoplosbaar"

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft op Terzake toegegeven dat "er geen wonderoplossingen" zijn om het probleem van de transmigratie op te lossen. "Op korte termijn is dit probleem onoplosbaar", zei hij. Begin deze maand geleden verklaarde de staatssecretaris dat hij, moest hij burgemeester van Brussel zijn, het probleem van de transmigranten in het Maximiliaanpark op "twee weken" zou oplossen.

246 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Volgens mij heeft frans gelijk.In Antwerpen zou de achteruitgang schommelen rond de 9 %.Wie gelooft die nva nog,altijd maar liegen,postjes pakken en graaien da blijft nie duren he mannen.
  • Patrick Van Lersberghe

    6 jaar geleden
    Je hebt gewoon geen andere keuze of je moet interveniëren in de thuislanden. De migratiedruk zal enkel toenemen en op lange termijn conflictsituaties in binnenland en buitenland uitlokken.
  • frans Venloo

    6 jaar geleden
    NVA heeft zich zodanig geplooid en zodanig veel water in de wijn gedaan om hun plaatsjes veilig te stellen dat ze nu verwonderd doen waarom het niet lukt. Met hun beloften en afkooksel van VB beloften halen ze het zeker nooit en zullen de klappen zwaar aankomen bij de volgende verkiezingen .
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Fout. Als de NGO boten zouden opereren tussen de Franse kusten en Engeland, was het probleem van de transitillegalen opgelost. Up
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    4 jaar zit de NVA daar in de regering en nog steeds geen oplossingen? Stap er dan uit! Of smaakt het geld en de postjes te goed?