Prinsessen Laura en Luisa.
Volledig scherm
Prinsessen Laura en Luisa. © Photonews / Reporters

Prinsessen Laura en Luisa, de geheime bollebozen van ons land

RoyaltyOnze prinses Laura viert zondag haar dertigste verjaardag. Zonder fanfare, zoals we gewoon zijn van de kinderen van Astrid en Lorenz. Zowel Laura als haar zus Luisa hebben al jaren een ernstige relatie zonder dat iemand er weet van heeft, en we kunnen onthullen dat prinses Luisa intussen in Rusland woont. 

69 reacties

  • Lambrechts Gilberte

    4 jaar geleden
    Niet afschaffen, ze zijn een meerwaarde voor ons land, en de jonge dames en heren verdienen zelf de kost.
  • Vera Ponet

    5 jaar geleden
    Pol dekeyser Guy Vanacker, als ge party trekt met dat volk dat wil zeggen dat je bij hoor en ook een dikke profiteurs!! Voor de rest leuk om te zien hoe de journalisten een gedetailleerde c.v. geeft over elk adel hoe dat ze ons geld verspillen zonder iets voor doen!
  • Guy Vanacker

    6 jaar geleden
    Ik lees hier veel jaloerse reacties van gefustreerde mensen die beter hun eigen leven onder de loepe zouden moeten nemen .wees aub toch eens blij met wat of probeer jeelf te verbeteren.zouden jullie ook reageren als je zelf lid was van de adel?
  • Erik Moens

    6 jaar geleden
    Op wélk gebied vermeyen?
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    @ Neen Janssens. Ja, ze zijn allemaal naar een Nederlandstalige school gegaan. Zelfs hun Oostenrijkse vader spreekt beter Nederlands dan zijn schoonbroer en schoonmoeder.
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.