Juwuan Terry, Jason Epeards en Jasean Dale.
Volledig scherm
Juwuan Terry, Jason Epeards en Jasean Dale. © Indianapolis Police

Drie tieners gaan thuis pizza opeten na roofmoord op koerier die eigenlijk geen dienst had

Drie verdachten, allemaal tieners, zijn in Indianapolis aangehouden op verdenking van de roofmoord op de 24-jarige pizzakoerier en manager LaVon Drake. De pizza die Drake zou leveren, namen ze mee naar huis om daar op te eten, aldus de politie.

8 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Ze gaan het nu pas beseffen wat ze gedaan hebben als ze vast zitten voor een langen tijd .. ik heb daarmee geen medeleven mee wat dat je uitsteekt Moet je opdraaien voor de gevolgen.. dat is bij alles zo
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Ondanks al die dure repressie, vele gevangenissen en zware straffen is het daar blijkbaar toch nog veel onveiliger leven. Zou het soms kunnen dat een beter sociaal vangnet zoals in Europa toch preventief werkt. En uiteindelijk misschien nog goedkoper is.
  • Berle Boffums

    6 jaar geleden
    Van 1 ding kunnen we zeker zijn: In de US zal dit crapuul niemand meer kwaad doen. Dat onze politiek correcte broekschijters daar eens een les van nemen!
  • Gust Goris

    6 jaar geleden
    Die komen nooit meer vrij in Amerika, geen poppenkast zoals hier met Dutroux.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    "We sluiten een heel gebied uit net om die redenen”. Ik denk dat iedereen 'deze' gebieden zich wel voor de ogen kan zien. Je mag het alleen niet schrijven of zeggen.