Time
Volledig scherm
© Time

Met deze sprekende cover probeert 'Time' de week van Trump te illustreren

Time Magazine heeft zijn nieuwste cover bekendgemaakt waarop te zien is hoe Trump worstelt om het hoofd boven water te houden in het Oval Office van het Witte Huis. De voorpagina verschijnt in een week waarin twee medewerkers van de Amerikaanse president in woelig water zijn terechtgekomen en Trump steeds meer in het nauw komt.

8 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Fons: dat zijn diezelfde bookmakers volgens wie Trump onmogelijk de verkiezingen van 2016 kon winnen? En inmiddels is, zelfs bij het conservatieve Rasmussen, zijn "approval index", op januari 2017 na, nog nooit uit de negatieve cijfers geweest.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Volgens de main stream media is het een uitgemaakte zaak dat Trump eerstdaags wordt afgezet. En wie durft er twijfelen aan wat Bjorn Soenens orakelt? Niemand toch. Alleen de Amerikaanse bookmakers: die twijfelen nog. Meer zelfs: ze zien vandaag Trump al met gemak de verkiezingen van 2020 winnen. Google maar eens op US elections 2020 betting. Let wel: het is een heel onaangename verrassing voor Trump-bashers.
  • Jacky Vanderplas

    6 jaar geleden
    Ongeloofelijk de haat van links zwelt maar aan hoe meer Trump bereikt voor zijn kiezers . Amerikanen zijn blij dat het politiek corect is afgeschaft an datnemen de linkse niet ,want dan verliezen zij hun greep op de medemens.daarom moeten wij bij ons altijd maar liegen onze kinderen worden van in de kleuterschool geleerd te liegen. Ond land en leven is een grote leugen en dan zeggen zij wat van Trump?
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Ge hebt het nog altijd niet door Gino ? Hij wou oorlog met de pers ? Die heeft hij gekregen. De pers smult ervan. Trump had het moeten weten, maar als Trump vindt dat hij “a great job” verricht en hij onnoemelijk intelligent is, dan maakt hij zichzelf belachelijk. En wat wij denken en schrijven blijft toch maar op dit forum.
  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Beste De Neef, Trump zit wel degelijk in deep water, want een hoop mensen van zijn inner circle is bereid om te praten om strafvermindering te krijgen. Het feit dat nu ook Trump zelf al krijst dat de beurzen gaan crashen als ze hem zouden impeachen, laat zien dat Trump die afgang al voor mogelijk acht.