LIVV
Volledig scherm
© LIVV

'Fietsen door het Water' in Bokrijk in top 100 'World Greatest Places'

De fietsbeleving 'Fietsen door het Water' in Bokrijk is door het Amerikaanse TIME Magazine opgenomen in de top 100 van spraakmakende en innovatieve bestemmingen in de wereld. Het is de enige plek in België die werd opgenomen in de lijst.

17 reacties

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Nu nog fietspaden tussen Bree en Peer en Bree en Meeuwen en we zijn er. Of toch niet, in Loksbergen een uithoek van Limburg moet in 2018 nog steeds de eerste meter fietspad gelegd worden.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Na de piramides is dit idd het grootste project dat men ooit gerealiseerd heeft.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Vroeger was dat een paadje met banken onder de bomen waar je als fietser al eens kon stoppen om je banaan op te eten en een praatje kon slaan met een verstokte visser.
  • willem coopman

    6 jaar geleden
    Bokrijk, de grootste leugen van België! Alles wat er staat werd gehaald van andere plaatsen en is dus samen met die nieuwe droge goot kunstmatig...dus allemaal fake! Wie daar naartoe gaat met zijn/haar auto om er dan een fietstocht te maken is gewoon een luchtvervuiler.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Graag de cijfers over de kostprijs en van natuur, ben daar wekelijk naast gefietst. Nederlanders hebben dit in opdracht neergezet en honderden waardevolle bomen geveld. In de winter kregen de pompen het niet droog en met de droogte lagen al de vijvers in de omtrek droog om het waterpeil te houden. ‘World Greatest Places’?