© Jean Verlaek

Tafeltenniskamp in Tuilt

In samenwerking met de sportdienst Hasselt organiseerde de tafeltennisclub Herckenrode uit Tuilt-Kuringen een vijfdaags tafeltenniskamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Jean Verlaek

Traditiegetrouw was het op het einde van de zomervakantie weer verzamelen geblazen voor jonge sporters aan de lokalen van de plaatselijke tafeltennisclub ttk Herckenrode. Vijf dagen lang werd er in- en rond de tafeltennishal diverse sporten beoefend, waarbij de nadruk vooral lag op de tafeltennissport. De leiding van het sportkamp was in handen van verschillende monitoren van de club.

Een volle week sporten werd afgesloten met een heus tafeltennistornooi, waarbij de deelnemertjes werden ingedeeld in leeftijdsgroepen.Na uitreiking van de trofeeën aan de kersverse laureaten zat een druk sportkamp er weeral op.

De tafeltennisclub Herckenrode breit een vervolg aan hun sportkamp.De club biedt de ganse maand september gratis proeflessen aan voor beginnende jongens en meisjes vanaf zaterdag 1 september.

Elke zaterdag van 10 uur tot 11u30 en elke woensdag van 18u30 tot 20u zijn jongens en meisjes vanaf 6- tot 12 jaar van harte welkom voor deze gratis proeflessen.De tafeltennisclub is gelegen te Tuilt-Kuringen, Roverstraat.Website: www.ttkherckenrode.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer