Getty
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty

Ryanair vs. andere maatschappijen: zoveel kost het om te vliegen met of zonder (hand)bagage

Is de Ierse lowcostmaatschappij nog wel de voordeligste optie, nu zelfs voor een rolkoffer extra wordt aangerekend? "Ryanair en de traditionele spelers groeien steeds dichter naar elkaar toe," aldus luchtvaartexpert Luk De Wilde. Wij namen de proef op de som en boekten een virtuele citytrip naar Barcelona bij vier luchtvaartmaatschappijen.

28 reacties

  • Koen Wallem

    6 jaar geleden
    Nooit met gevlogen en zal dit ook nooit doen.
  • Jo Peeters

    6 jaar geleden
    De kriteria zijn de prijs, de overstap, de uren van vertrek en aankomst. De maatschappij is ondergeschikt.
  • Bruno Melotte

    6 jaar geleden
    Ryanair is de slechtste vliegmaatschappij van de wereld!!! Ik vlieg wekelijks... Als je uitkijkt en vergelijkt zijn er meestal andere maatschappijen die beter zijn. Mensen aub boek niet meer met hen!! Ben die mensen hun spelletjes kotsbeu. Alle weken iets anders en hun uitbuiten van hun personeel!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Kenneth Schepmans, doe je er eigenlijk geen schepje bovenop? Kwestie van dat bijbetalen, dat hangt van je zelf af wat je wil. Je wordt niet 'lastiggevallen' door het 'opdringerige' cabinepersoneel. Heb al meer dan 50 maal me RA gevlogen en heb geen slechte ervaringen met die maatschappij.
  • Marcel Bontinck

    6 jaar geleden
    Een hoop reacties van mensen die nog nooit met Ryanair gevlogen hebben,er zijn er die met Brussel airways vliegen,een maatschappij die niet bestaat hé Yorrick.En dan dat hypocriet gedoe over uitbuiting terwijl ze een hemd aan hebben gemaakt in Bangladesh door een 8 jarig kind.