Serena Williams in haar catsuit.
Volledig scherm
Serena Williams in haar catsuit. © Photo News

Organisatie Roland Garros wil komaf maken met té opvallende outfits: "Je moet respect hebben voor het spelletje en de locatie"

Mocht Serena Williams in de toekomst weer in een catsuit willen aantreden op Roland Garros, dan wordt dat verboden. Dat zegt Bernard Giudicelli, de voorzitter van de Franse tennisbond.

31 reacties

  • J. H.

    6 jaar geleden
    Nu dat gekreun nog aanpakken ...zelfs de mannen kreunen al bij iedere slag!
  • Guido Volkaerts

    6 jaar geleden
    Een mooi begin maar pak a.u.b. ook eens dat geschreeuw en gekreun in het tennis aan... Het is niet meer om aan te horen en de mensen kappen af op dit gekreun hoor. Mij zijn ze als neutrale kijker die graag verfijnd, geraffineerd tennis ziet reeds lang verloren hoor... Als ik zoveel gekreun en geschreeuw wil horen bij de juiste beelden dan huur ik wel een pornofilm... Wat Serena betreft, zoals steeds smaakloos...
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Wat weet ze van traditie locatie enz.... Laat staan de regels .... Gewoon opvallen en provoceren ....! T'is tijd dat ze op pensioen ga Geen groot verlies
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Inderdaad en om de 30 seconden een handdoek vragen, knettergek. Nadal met al zijn tics is ook niet normaal.
  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Ik ben zelf afgehaakt met tennis kijken door het geschreeuw. De kledij kan me niet schelen behalve als de twee tegenover elkaar hetzelfde aanhebben. Er zou net zoals bij voetbal ook een home en thuis kledij in de sporttas moeten zitten zodat je beter het verschil ziet .