REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ook in Duitsland gaat videoref over de tongen: Bayern opent seizoen met felbevochten zege tegen Hoffenheim

BundesligaKampioen Bayern München heeft het nieuwe Bundesligaseizoen op gang geschoten met een 3-1-zege tegen Hoffenheim. De recordkampioen had het niet onder de markt, maar Lewandowski en de ingevallen Robben verlosten Bayern in de laatste tien minuten. 

9 reacties

  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    De bevoegdheid blijft bij de ref totaal verkeerd natuurlijk, omdat het de bedoeling was juist de fouten van de ref te verbeteren, wat wil men van een oerdom conservatief bestuur. Kijk naar andere sporten hoe men het daar oplost heel anders natuurlijk.
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Bijzonder hoe goed ‘de man van glas’ blijft spelen. Altijd serieus met je vak bezig zijn betaalt zich uit. Komt niet altijd op tc sympathiek over maar is wel normaal gebleven als je ziet wat hij in zijn geboorteplaats doet, zijn blijvende omgang met middelbare schoolvrienden en sociale inspanningen. Chapeau, liever hem dan vele showmannetjes.
  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Neen Marc. Omdat Robben ploegmaat is van de strafschopnemer had de strafschop niet opnieuw genomen mogen worden. Indien een verdediger voordeel zou hebben gehaald uit het te vroeg in het strafschopgebied te komen wel. Omdat dus eigenlijk Robben gestraft wordt, had dit een doeltrap moeten zijn! Want nu is er niemand bestraft hé!
  • wil baken

    6 jaar geleden
    De corrupte VAR is verzonnen om te kunnen bevoordelen wiebze kunnen. En nog wat extra postjes natuurlijk.
  • marc polfliet

    6 jaar geleden
    Penalty zeer correct te hernemen omdat Robben reeds duidelijk in strafschopgebied was gelopen voor fluitsignaal. Bij 8 op 10 van de strafschoppen is dit het geval. Dus de meeste penaltys moeten altijd hernomen worden.