CEO van Tesla Elon Musk.
Volledig scherm
CEO van Tesla Elon Musk. © EPA

"Tesla blijft een beursgenoteerd bedrijf": Musk nu vastbesloten na verwarrende tweet

Tesla blijft een beursgenoteerd bedrijf. Dat heeft topman Elon Musk bekendgemaakt. De raad van bestuur van Tesla en Musk zijn het eens geworden om de beursnotering van de elektrische autobouwer aan de Nasdaq te behouden.

4 reacties

  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Alsof hij een keuze had, de Saoedi's zullen de financiën hebben doorgelicht en niet meer geïnteresseerd zijn geweest. Zeker als men weet dat ze al 5% van Tesla bezitten en nu met een concurrent aan het onderhandelen zijn. Het interessantste wordt wachten op een het faillissement en dan een doorstart te maken....
  • Leo Mariën

    6 jaar geleden
    Ja, hij zal met de idioten van Wall Street (zijn eigen woorden), die voor geld zorgen, verder moeten. Eens zien hoe idioot die gaan zijn? En...wie is er zo idioot om nog met een Tesla te gaan rijden. Eens met Kris Verbeek, trouwens de brandweer weet bij een crash niet wat te doen? Een crash in Nederland heeft dit aan het licht gebracht, gevaar op elektrocutie!! Stel je voor, zwaargewond, hulpdiensten...?
  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    Die man is duidelijk het noorden kwijt. Er is iets ernstigs mis mee. Ook met zijn bedrijf en zijn product. Hebben jullie reeds de Teslas gezien na een aanrijding? Daar schiet niets meer van over. Het zijn rijdende doodskisten. En dan om elk aantal uur voor 45 min te moeten opladen, nee dank u.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Maakt niks uit, het is en blijft een zeepbel die op barsten staat. Tesla is failliet enkel willen ze het niet zien. L&H in het kwadraat.