Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

"Arco hangt niet vast aan degressiviteit van de werkloosheidsuitkering"

91 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    De stommiteit was om die Arco deal in het regeerakkoord in te schrijven wetende dat het onwettelijk was en als onterechte staatssteun zou worden aanzien. Maar anders hadden we nu waarschijnlijk nog geen regering gehad. Voortaan zou men een regeerakkoord verplicht kunnen laten toetsen aan de wettelijkheid. Misschien iets voor de Raad van State ?
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    In uw ogen zit er dan een koe vlaai Marco corsi dat ge nog niet gezien hebt dat beweging niet net de CD&V ZUIL hier de grote schuldige is.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Marco Corsi, waarom betaalt beweging.net (ACV) de gedupeerden niet? die organisatie zit op bergen geld maar laten liever de belastingbetaler betalen.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Zijn ze nu nog altijd bezig om dat dossier te draaien en te keren, uitvluchten aan het zoeken, manipulatie, enz?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Marco Corsi, ik denk niet dat N-VA de mensen de mensen wijsgemaakt heeft dat het een veilige belegging was. Bij beweging.net zijn ze overtuigd van hun onschuld en maken ze hun goedgelovig leden wijs dat het de schuld is van N-VA. De enige schuldige zijn Cd&V en Beweging.net, zij hebben monopoly gespeeld met de centjes van de werkman en meestal nog van hun minderjarige kinderen. Hebben ze al één voorstel gedaan om hun leden iets te vergoeden of eerlijk te communiceren.