BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nora Gharib uit 'Patser': "Op mijn 17e trok ik thuis weg, omdat mijn ouders mijn man niet accepteerden"

ShowbizzWe leerden de knappe Nora Gharib kennen tijdens 'K3 zoekt K3', maar na haar hoofdrol in 'Patser' weet iedereen dat ze veel meer in haar mars heeft. Die rol kreeg ze tot haar grote verbazing overigens persoonlijk aangeboden door Adil en Bilall. "Ik vroeg of ze wel wisten dat ik in 'K3 zoekt K3' zat", vertelt ze in HUMO.

14 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    op een andere site lees ik dat ze thuis is weggegaan op haar 15 jaar, het wordt er met het moment jonger en jonger op.
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    er zijn altijd uitzonderingen, en die bevestigen de regel. Maar of het goed is om zo jong en al zo serieus te beginnen stel ik wel in vraag.
  • Abdul hamid Shah

    6 jaar geleden
    K leerde mijn vrouw kennen op school toen ze 15 was en ik 16. Wij zijn allebij van pakistan, ze is hier in belgie geboren en ik in england haar ouders deden wat moielijk en zo waren wij weg gelopen en samen gaan wonen ondertussen ik ben 27 en ze 26 lekker perfect aant amuseren van onze leven en win hebben 2 kinderen van 5j en 2j leven kan gewoon niet beter hoor.
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Het is juist war Jurgen zegt , want als ze dan ouder worden zeggen ze meestal dat ze niets van hun jeugd hebben gehad en veel van het leven gemist . En dan is het sprookje waar ze nu over spreken uit .
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Ik was nog geen 19 en mijn vrouw nog geen 20 (toen we mekaar leerden kennen ) na 1 jaar en half verkering getrouwd , ik was 20 en 7 maanden zij 21 en 8 maanden ...nu 44 jaar later ,4 kinderen .3 kleinkinderen en nog altijd heel kontent