Kate McClure strandde (28) zonder benzine in Philadelphia en kon verder nadat dakloze Johnny Bobbitt  (35) zijn laatste 20 dollar aan haar voorschoot. Het leidde tot een grote crowdfundingsactie.
Volledig scherm
Kate McClure strandde (28) zonder benzine in Philadelphia en kon verder nadat dakloze Johnny Bobbitt (35) zijn laatste 20 dollar aan haar voorschoot. Het leidde tot een grote crowdfundingsactie. © Kate McClure/GoFundMe

Koppel zamelde 400.000 dollar in voor dakloze: "Maar ze staken het in eigen zak voor BMW en luxereis naar LA en Grand Canyon"

Crowdfundingwebsite GoFundMe is een onderzoek gestart naar een Amerikaans koppel dat honderdduizenden dollars inzamelde voor een 35-jarige dakloze. De man beschuldigt de twee ervan dat ze het ingezamelde geld in eigen zak hebben gestoken.

27 reacties

  • mich lee

    6 jaar geleden
    Als je alles optelt kom je toch bijna aan het ingezamelde bedrag. 200.000 voor die mobilhome, huisraad, tv,...dan zit je toch ook snel aan 50.000, dan die adviseur en andere kosten. Ik denk niet dat ze veel in eigen zak hebben gestoken. En die reis? ZO duur is dat echt niet. Precies of een 2 werkende mensen kunnen geen geld hebben om een reis te maken?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Waarom moest hij dan uit die mobilhome, Conrad Croonen. Als die zijn eigendom zou geweest zijn. En een hele luxueuze splinternieuwe mobilhome heb je hier al voor 50.000 €. Veronderstel toch dat koppel niet zo zuiver op de graat is.
  • Johan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Fer Brion, ik denk er ook het mijne van , zo ongeloofwaardig allemaal !
  • fer brion

    6 jaar geleden
    Smartlapverhalen die altijd ver weg van hier opgedist worden, denk er het mijne van.
  • Heimo Davidts

    6 jaar geleden
    Alles afpakken van die 2 profiteurs en dieven.