BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Borkelmans verwacht mooie Club-Anderlecht en looft speler van paars-wit: "Hij wordt de man van het seizoen"

Jupiler Pro LeagueZondag om 14u30 kruisen Club Brugge en Anderlecht de degens in het Jan Breydelstadion. De twee titelfavorieten tegenover elkaar. Wat valt er van die partij te verwachten? En wie is er favoriet? Wij vroegen het vandaag aan Club-icoon Vital Borkelmans. 

5 reacties

  • Werry Galle

    6 jaar geleden
    Eens zien na vandaag hoe goed het zogenaamde koningskoppel is. Wellicht worden ze na vandaag weer uitgefloten door de eigen fans, alhoewel, fans??
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Is dat niet de handlanger van de man die hardop beweerde dat beter doen met de nationale niet kon en niet mogelijk was net voor we naar Rusland vertrokken? Waar zit die gast nu eigenlijk? Had aanvankelijk veel respect maar dat heeft hij en alleen hij vakkundig de nek weten omdraaien.
  • Christian Mertens

    6 jaar geleden
    Jan van Renesse, Top hoe je over voetbal praat ! ! ! Gans Vlaanderen dat is gelogen vermits er toch zijn die voor RSCA supporteren
  • Willem Kempenaers

    6 jaar geleden
    Jan van Renesse u commentaar is compleet fout en belachelijk!! RSCA communiceert altijd in het Nederlands en Frans. Er zijn Vlamingen die in de ploeg zitten Bornauw, Gerkens, Boeckx,... De meeste supporterclubs komen uit Vlaanderen. De jaloezie is u naar het hoofd gestegen, zielig!!
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Is dat een kenner..?? Tja... geweldig veel gepresteerd samen met zijne vriend.... blij dat we daar vanaf zijn..