RTL 4
Volledig scherm
© RTL 4

Jimi (69) verbluft Nederland in 'The Voice Senior' met een dijk van een stem en een sterk verhaal: "Voor ik doodga, wil ik doorbreken"

TV NieuwsBij ons starten de opnames van 'The Voice Senior' - 'The Voice' voor 60-plussers - pas in oktober, maar in Nederland kwam de eerste aflevering van het nieuwe concept gisterenavond al op de buis. En daarbij viel vooral de 69-jarige Jimi Bellmartin op, die de coaches in letterlijk twee seconden op zijn hand kreeg.

7 reacties

  • Eddy Borremans

    6 jaar geleden
    Volgend jaar: The Voice lgbt / Vluchteling / Andersvaliden ... gevolgd door Belgium Got s Talent versies... de opties zijn eindeloos... VTM hou je klaar voor nog meer “kijkcijferkanonnen”
  • Nina Nora

    6 jaar geleden
    Goede stem!
  • Dick van Aggelen

    6 jaar geleden
    Heel goes gedaan van Jimi.
  • Patrick Claeys

    6 jaar geleden
    Knap gezongen van die man! 'k Wou dat ik ook zo goed was...
  • Zee Groen

    6 jaar geleden
    The Voice gaat vooral over dingen die niets met muziek te maken hebben zoals junior, senior, ... . Deftige muzikanten luisteren naar hoe goed je bent, en kijken niet naar je leeftijd of huidskleur enz. . In bepaalde landen staat de zaak zelfs zodanig op zijn kop dat het anti reklame is als je de finale haalt. Dit programma is een instrument voor het sociale gemanipuleer waarmee de bevolking wordt bestookt.