RV
Volledig scherm
© RV

Iedereen zit op het puntje van zijn stoel voor spraakmakend boksduel, tót kolos plots voor uniek manoeuvre kiest: "Dit was krankzinnig, ik ben zo beschaamd"

Time-outBizarre taferelen in de bokssport. Duizenden fans zaten gisteren zowel in de arena als achter de buis klaar voor een spraakmakend duel tussen zwaargewichten Efe Ajagba en Curtis Harper. Maar toen de bel weergalmde, stapte die laatste doodleuk uit de ring. "Dit heb ik in mijn hele carrière nog nooit gezien", vertelde de FOX-commentator ontzet. 

12 reacties

  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Laat hem eerst zijn uitleg geven. En wat hebben ze er aan om mekaar bijna het hoofd in te slaan?? Ik kijk naar zo iets nooit, gewoon walgelijk. Maar dat kan ook gezegd worden van andere sporten waar ik wel naar kijk.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Proficiat voor de man, boksen is een "sport" voor en door marginalen. Wie voor zijn plezier zijn kop wil laten inslaan is niet goed bij zijn verstand ofwel is de evolutie blijven stilstaan. En wat er aan te zien is om iemand in elkaar te zien slaan, idem.
  • Tessa vandermout

    6 jaar geleden
    Allez eindelijk ene met nog een beetje onaangetast verstand.
  • Marnix Malone

    6 jaar geleden
    Respect. Geen geld, geen werk.
  • Tomé Martinho

    6 jaar geleden
    Een eerste keer voor alles! Vuistvechten is ook voor een deeltje een schouwspel dus vroeg of laat moest zoiets grappigs wel eens voorvallen.