Kroonprinses Elisabeth en koningin Mathilde op het Te Deum in Brussel op 21 juli.
Volledig scherm
Kroonprinses Elisabeth en koningin Mathilde op het Te Deum in Brussel op 21 juli. © EPA

Prinses Elisabeth start vandaag al aan nieuw schooljaar in Wales

RoyaltyTerwijl haar zus en broers van hun laatste week vakantie genieten, start kroonprinses Elisabeth (16) vandaag al aan haar nieuwe schooljaar in Wales. Na een verwelkoming op het prestigieuze Atlantic College, wordt er volgens oud-leerlingen een hele week ­gekampeerd.

40 reacties

  • Steven Vanneberg

    6 jaar geleden
    Veel succes aan Elisabeth! Trek je niets aan van het NVA typleger dat giftige commentaren gaat neerpennen hierover. Ik investeer graag in een goed opgeleid staatshoofd met uitstraling. Da's beter dan die pannenkoek van een Bourgeois of Wuyts...
  • Jan Deblaere

    6 jaar geleden
    En wat dan te zeggen van alle beursstudenten die dankzij Erasmus in het buitenland kunnen studeren ? Ik heb geen kinderen en van mijn belastinggeld gaat ook een deel naar die beurzen. En een deel van mijn belastinggeld gaat ook naar de erediensten terwijl ik niet gelovig ben, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Vanwaar al die bitterheid en verbittering ? We leven met zijn allen in luxe en toch niets anders dan geklaag.
  • Jennifer Peeters

    6 jaar geleden
    Marie louise. Ik wens iedereen veel succes in het buitenland zolang ze het maar zelf betalen en niet profiteren van de belastingbetaler!!!
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Ik wens ze veel succes ik vind het ook een heel mooi en sympathiek meisje dat zo te zien wel degelijk met haar twee voeten op de grond staat !
  • Ann De Neve

    6 jaar geleden
    Veel succes Elisabeth! Al diegenen die hier beweren dat "wij" dat betalen : liever voor haar dan voor een pak onbekwame ministers, senatoren, regeringen van mijn voeten, enz.....