EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump hangt vlaggen Witte Huis weer halfstok voor McCain na protest én eert de overleden senator dan tóch

Amerikaanse senatoren hebben over de partijgrenzen heen een succesvolle oproep aan het Witte Huis gedaan om de Stars and Stripes weer halfstok te hangen ter ere van de overleden John McCain. De vlaggen hingen dit weekend eerst halfstok, maar vandaag werden ze weer volledig gehesen. Het is bekend dat er een vete bestond tussen partijgenoten president Donald Trump en senator John McCain. Trump bond in en liet de vlag van het Witte Huis opnieuw zakken. Bovendien heeft de president uiteindelijk dan toch een eerbetoon geschreven over John McCain.

7 reacties

  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Hij respecteerd zijn vrouw niet, hij respecteerd zijn partijgenoten niet. Hij respecteerd gevallen soldaten niet... Deze gevaarlijke narcist is president... Hoe diep kan je vallen...
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Dat de Democraten er op aandrongen om de vlaggen toch halfstok te hangen voor een "tegenstander" geeft aan dat er toch nog een partij is met een beetje moreel besef.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    emiel wouters, Amerika is toch meer dan zijn president alleen ?
  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    Inderdaad emiel wouters. Het ergste was eigenlijk dat Trump hem op de verjaardag van zijn kleine gevraagd had ...
  • Michel Van Limbergen

    6 jaar geleden
    De vlaggen hangen halfstok omdat zowel republikeinen als democraten dit eisten. Eens temeer het bewijs dat een brok wrok geen president is!