thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Dit verandert er allemaal op 1 september

Het nieuwe schooljaar start pas op 3 september, maar op 1 september veranderen er ook een aantal dingen die invloed hebben op ons dagelijks leven. Zo zijn er onder andere strengere emissietests voor nieuwe auto's, komen er soepelere regels voor erfenissen en wordt er een permanent rookverbod in alle onderwijsinstellingen ingesteld. Een overzicht:

97 reacties

  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    @Pascal De Block inderdaad een lijstje met landen met 0% : Australie, Egypte, Nieuw Zeeland, Malta, Luxemburg, Zweden, Estland, Italie, Monaco, Mexico, allemaal 0 procent ken ze niet allemaal maar bon... inderdaad een schande.
  • Pascale De Block

    6 jaar geleden
    Ik blijf het een schande vinden dat bij erfenissen zoveel naar de staat gaat...uitgeperst als citroenen zelfs na onze dood. We hebben op alles al zoveel belastingen immers betaald...we zouden ertegen op straat moeten komen...
  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Dus als ik het goed lees is die WLTP test gewoon een verdoken manier om de gewone burger die zich geen nieuwere wagen kan permitteren, nog wat meer uit te wringen. Ik hoop echt dat bij de volgende verkiezingen iedere gewone burger zijn verstand gebruikt!
  • Johan Planckaert

    6 jaar geleden
    en alle werknemers die een firmawagen nodig hebben voor hun werk mogen extra voordeel alle aard betalen bij de volgende wagen, een extra belasting dus. De zoveelste met deze regering. onthou dat bij de volgende verkiezingen!!
  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Gewoon als je kinderen hebt enveloppe in de hand geven.als je kunt natuurlijk.waarom denk je dat men cash geld weg wil.betaal maar contactloos met jullie smartphone en bankkaart.eens cash weg dan hebben we geen enkele vrijheid meer.