BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Soap rond 'Indicatieve tabel' gaat onverminderd voort: Moeskroen "wil desnoods matchen herspelen", Anderlecht in het ongewisse over Vranjes

Jupiler Pro LeagueMoeskroen gaat eerstdaags een klacht indienen bij de voetbalbond, als benadeelde club omdat Diedhiou eerder wél vier weken schorsing uitzat op basis van de befaamde 'indicatieve tabel': "We bekijken alle opties, tot desnoods de matchen laten herspelen", zegt CEO Paul Allaerts.

25 reacties

  • Peter Van Grimbergen

    6 jaar geleden
    Freddie. Verhaeghe beschuldigde de VAR van zogenaamde complotten tegen Brugge.Zondag daarentegen hb ik hem niet gehoord en was hij zeer blij met de VAR.Een onbetrouwbaar sujet die voorzitter van Brugge.Wees er maar zeker van dat hij overal tussenzit.En Coucke die heeft nog geen steward aangevallen.Trouwens Anderlecht legt zich neer bij de straf van Vranjes maar stelt zich wel vragen over de geanulleerde straffen van andere spelers.
  • David Van Petegem

    6 jaar geleden
    Moest ik, van Moeskroen zijn, ik zou zitten en zwijgen. Die mannen zijn blijkbaar hunb cadeau van de KVBV enkele jaren geleden vergeten zodat ze nog altijd in eerste spelen.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Had dat al niet lang allemaal geregeld moeten zijn ? Ik zou sowiezo elke speler die over de grond rolt uitsluiten, tackelen verbieden enz..
  • Philip Maes

    6 jaar geleden
    Rudi Meulemeester, voor de zoveelste keer, Bart Verhaeghe heeft hier nul komma nul mee te maken. Dit is zuiver een zaak van de Pro League. En wie is daar Voorzitter van? Juist, Marc Coucke.
  • jean pierre Tibermont

    6 jaar geleden
    Moeskroen de meest foefelende ploeg in Belgie zou beter is eerst voor de spiegel gaan staan!