Er wordt wel vaker gevochten op de Vismarkt in Ieper. De politie hoopt op basis van camerabeelden te kunnen achterhalen wat er gebeurd is.
Volledig scherm
Er wordt wel vaker gevochten op de Vismarkt in Ieper. De politie hoopt op basis van camerabeelden te kunnen achterhalen wat er gebeurd is. © Google, Belga

Man krijgt zware klappen in Ieper: slachtoffer vecht nog steeds voor zijn leven

Afgelopen weekend heeft een zware vechtpartij plaatsgevonden in het centrum van Ieper. Na een discussie op café deelde een jongeman van 18 jaar rake klappen uit aan vier slachtoffers. Eén man raakte zwaargewond. Volgens het parket van Ieper is zijn toestand nog altijd kritiek. Een verdachte blijft aangehouden.

7 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    geen onbekende voor het gerecht , sluit hem op voor 30 jaar , dan heeft hij tijd om eens na te denken over wat hij heeft uitgericht . ps. de 30 jaar zonder pensioen opbouw want als ze in de cel zitten bouwen die nog pensioen op in plaats van te betalen.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Wanneer ik jong was en zulk nieuws in de krant stond was iedereen in shock tegenwoordig is deze agressie dagelijkse kost.
  • James Clean

    6 jaar geleden
    Uiteraard geen onbekende bij het gerecht!!!
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    voetbalcompetitie ging duidelijk van start......voor wanneer gelet op vele incidenten verplicht camera's in de café's en het daarbijhorende terras zodat wanneer deze zatteriken daarna een ongeluk veroorzaken of positief blazen ook de café baas / bazin een ferme boete krijgt. Gegarandeerd minder ongevallen.
  • Els P

    6 jaar geleden
    Volgens mij maakt die gsm straling iedereen agressief.