De Britse premier Theresa May.
Volledig scherm
De Britse premier Theresa May. © REUTERS

May probeert Britten gerust te stellen: "Brexit zonder akkoord is nu ook niet het einde van de wereld"

De Britse premier Theresa May vindt dat politici de gevolgen van een brexit zonder akkoord met de Europese Unie niet moeten overdrijven. "Dat zou nu ook niet het einde van de wereld betekenen", probeerde de premier haar landgenoten gerust te stellen in een interview met tv-zender Sky.

15 reacties

  • martin govaert

    6 jaar geleden
    @Karel vangaern , jij hebt wss geen familie in de UK , ik wel , en ik kan je zeggen dat het leven én vastgoed er duurder geworden is , zeker voor de man in de straat. Trouwens Schotland en Noord-Ierland gaan niet toekijken hoe Engeland hun rijkdommen gaat verkwanselen ...( Olie en Whiskey) VK, Hoelang?
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Zo snel mogelijk uit die vuilbak van een unie dan kom je er binnen de korsten keren beter vanaf.Je zal versteld zijn hoeveel er dan koopt bij jullie uit protstest tegen de unie dictators
  • paul piens

    6 jaar geleden
    terug naar de jaren 50 leven met voedsel bonnen en werkloosheid.
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    wim CLAES: totaal ongeloofwaardig. Lokaal kan er een verhoging van vastgoedprijzen zijn, maar zeker niet nationaal. En tevens zijn die EU onderdanen aangetrokken door het VK om tekorten in die sectoren op te lossen. Het VK zal er alles aan doen om hen te kunnen blijven behouden. Anders zal er een hoop tekorten in sommige sectoren (oa gezondheidszorg) ontstaan.
  • Stille Stille

    6 jaar geleden
    Zolang de Brit in eigen land blijft totaal geen probleem niemand zegt dat hij of zij op vakantie moet gaan in het buitenland