EPA
Volledig scherm
© EPA

Man opgepakt die Geert Wilders wilde vermoorden omwille van cartoonwedstrijd

De Nederlandse politie heeft een 26-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij op Facebook dreigde met een aanslag op Geert Wilders. De PVV-leider kreeg deze ochtend van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) te horen "dat een man op Facebook in een filmpje zou hebben gezegd dat hij in Nederland is gearriveerd met het doel mij te vermoorden", zegt Wilders op Twitter. 

3 reacties

  • Kurt Maes

    6 jaar geleden
    Er is toch een groot verschil in zomaar een wedstrijd te organiseren of wat Wilders nu doen. Leert men dan niet uit het verleden vraag ik me af ? Dit is mensen provoceren en je weet. nu toch al op voorhand wat er zoal zal gestuurd worden.Indien nieg erg genoeg ontwerpen ze zelf wel wat.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Verdraagzaamheid is uitsluitend opgelegd aan één zijde, "de anderen" hoeven niks te verdragen en mogen alles , -meestal straffeloos- vergelden. Wij-zij heeft altijd bestaan, bestaat, en zal altijd bestaan. Of je daar nu correcte bla-bla over verkondigt of niet maakt geen enkel verschil in het dagelijkse leven.
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    mag je nu geen wedstrijd meer organiseren ? dacht dat we in een vrij land leefden . en dat de identiteit niet bekent word gemaakt is ook al typerend.