Francesco Vanderjeugd
Volledig scherm
Francesco Vanderjeugd © Joke Couvreur

Jongste burgemeester van het land in emotionele Facebook-video: "Mijn veerkracht heeft zijn grenzen bereikt"

Francesco Vanderjeugd (30), de jongste burgemeester van het land, heeft op Facebook aangekondigd dat hij het rustiger aan gaat doen. Hij is al sinds 2013 burgervader en dat eist zijn tol stelt hij in een video. 

78 reacties

  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Grappig om te stellen dat BDW een helse job heeft. Wanneer je je al die cumuls kan permitteren, dan heb je niet veel werk. Zeker niet, wanneer je dan steeds nationaal en internationaal politieke kommentaren geeft.Geef die man een echte job en na een maand is die stikdood.
  • Albert Hendrix

    6 jaar geleden
    Die is nu al moe, en die oude rakkers kunnen het wel aan .Kun je voorstellen dat die ceo van groot bedrijf zou worden.
  • Kris Michiels

    6 jaar geleden
    @frank deville, volledig mee akkoord. Je doet beter 1 job goed, dan 2 minder. Immers, 2 jobs houden en rustiger aan gaan doen, impliceert dat ze minder goed gedaan zullen zijn. Als je iets niet aankan, moet je je conclusies trekken, ook al wil dat zeggen dat je 1 functie moet opgeven. Daar is geen schande aan. Maar blijven rekken, dat kost de gemeenschap handenvol geld.
  • Sofie Gysemans

    6 jaar geleden
    En nog maar 30 en al zo spreken hij ga nog lang mogen werken ze en met deze regering zal da zijn tot als ge er bij dood valt. Sukkelaar mag is mee in fabriek komen staan dan weet hij wat werken is
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Waarom mag de burgemeester het taboe van burn-out niet doorbreken op een voor hem en zijn partij moeilijk moment?