Tramongeluk vier weken geleden.
Volledig scherm
Tramongeluk vier weken geleden. © Jelle Houwen

"Haar been verliezen betekent een heel ander leven": vrouw die onder tram terechtkwam in Nieuwpoort ligt nog steeds in ziekenhuis

Vier weken nadat de 79-jarige Angèle Nuytens onder een tram belandde in Nieuwpoort herstelt de vrouw nog steeds in het ziekenhuis. De gevolgen bleken immers véél zwaarder te zijn dan eerst gedacht: "Het oorspronkelijke verdict was al behoorlijk zwaar." 

11 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Sabine bobine, wat verwacht je eigenlijk, iemand die je overal bij t handje neemt? Wij hebben nog nooit problemen gehad. Wel vaak mensen gezien die t niet zo nauw nemen met verkeersregels en zo de tramchauffeurs in problemen brengen. En wij hebben constant zicht op de tramsporen! Beetje respect voor hun job aub!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Waarom moet een tram een perron hebben? Waarom niet gewoon een uitschuifbare trap zoals bij bussen? Goedkope de lijn!
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Dat je op die leeftijd nog zo iets moet meemaken, veel sterkte.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    Sabine, het is nochtans héél simpel hoor : de tram heeft altijd voorrang... in dit geval gaat het om een ongeval dat niks met een verkeerssituatie te maken heeft, de mevrouw is gevallen omdat ze met haar jas tussen de deuren vast zat, je zou verschieten als je wist hoe vaak dat gebeurt : knoopjes, trensjes enz, allemaal mooi, maar.... heb zelf 30 jaar bij openbaar vervoer gewerkt al chauffeur !
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Tram of bus bestuurders van de lijn kijken naar niks. En doen wat ze willen. Nu gaan ze dat rekken tot het slachtoffer overleden is om maar niet te moeten uit betalen.