Karel Sabbe.
Volledig scherm
Karel Sabbe. © Facebook

Forrest Gump achterna met twee marathons per dag: landgenoot loopt 3.600 km lange looproute in de VS in één ruk uit

Time-outKarel Sabbe, een ultraloper uit Gent, is bijna een wereldrecord rijker. Onze landgenoot liep de afgelopen 42 dagen elke dag twee marathons om een nieuwe toptijd neer te zetten op de Appalachian Trail, een looproute in het noordoosten van de VS. 

16 reacties

  • Stieven Liesenborghs

    6 jaar geleden
    Hoe sommige mensen zelfs met uitzonderlijk goede prestaties niet blij kunnen zijn voor iemand. Besteed die man toch zijn tijd zoals hij wilt, en iedereen heeft verlof tijdens de zomer.
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Loop route? Jullie hebben blijkbaar de AT nog niet van dichtbij gezien. Het is een heel trage trektocht. Hoed af voor wie het al lopend kan doen maar strompel route is een meer passend woord. Ik woon op drie kilometer van de Appalachian Trail.
  • Matthias Mertens

    6 jaar geleden
    Guyke, je kan ook gewoon fier zijn op de prestatie die deze man ah neerzetten is. Of je elke dag gaat werken is en blijft je eigen keuze. Ik bespeur wat jaloezie denk ik
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    de meesten moeten elke dag werken,die amuseert hem daar een beetje !
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Het Appalachen trail en Pacific Crest trail moeten fantastisch zijn om eens te doen. Fantastische landschappen en natuur, eens iets anders dan Europa. Jammer ben ik niet zo USA gek en zal er waarschijnlijk nooit en voet zetten. Maar mocht en mens de kans krijgen om die 2 trails te doen kan je geen nee zeggen.