Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België (29/8). Antwerp wil bengaals vuur aan banden leggen: "Onze supporters hebben dat niet nodig om de 'Hel van Deurne-Noord' te creëren"

FT BelgiëHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

12 reacties

  • Luc Walrave

    6 jaar geleden
    Regina ...hoeveel jeugdspelers halen de 1' ploeg ? Zeker en vast niet diegene die jij opnoemt hoor . Vanaken bv is via PSV en Lommel in Lokeren terecht gekomen . Voor de rest , wat Vormer doet met zijn zoontje is toch normaal ? Niks speciaal
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Carina Stulens, jaloezie is een gebrek aan vertrouwen., vooral aan zelfvertrouwen.
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    het zoontje van de dief van de gouden schoen, het is te hopen dat hij geen aardje naar zijn vaardje heeft en Van aken zal nog veel bokes moeten eten of hij moet het doen zoals zijn 2 voorgangers de schoen stelen
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Leuk ventje, en natuurlijk moet hij als voetballer bij club plezier maken,want als er 1 ploeg is in belgie dat de spelers en supporters samen plezier maken is het in brugge, en nu nog je haar kammen zoals je papa he ventje, dit is wel ludiek bedoeld hoor, want ik zie graag kinderen en zijn papa ruud is een voorbeeld voor elke voetballer.altijd volle inzet.
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Gaat hij ook zoveel op tv verschijnen na zijn wedstrijd?