EPA, RV
Volledig scherm
© EPA, RV

Buren en collega's geschokt na familiedrama in Varsenare: "Het leek een perfect gezin. Ze moet erg diep gezeten hebben"

In Varsenare, een deelgemeente van Jabbeke (West-Vlaanderen), wordt geschokt gereageerd op het familiedrama waarbij een moeder haar drie jonge kinderen om het leven bracht. Ook collega's van de vrouw, een verpleegster, zijn erg aangedaan door het nieuws. "Het leek een perfect gezin." B.W. reed vannacht omstreeks 2 uur met opzet tegen een brugpijler op de E40. Tegen de hulpdiensten verklaarde de vrouw dat ze haar kinderen thuis om het leven had gebracht. De hulpdiensten snelden naar de woning, maar konden enkel het overlijden van de drie jonge kinderen vaststellen.

262 reacties

  • Rik Duyvejonck

    6 jaar geleden
    Sommige werkomstandigheden kunnen tot veel oorzaken leiden!
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Had t nooit gedacht maar voor 1x ben ik t met u eens Lene Vanboven! Alhoewel tis makkelijk zeggen praten enz.. Niet iedereen is open sommige durven het ook niet voor de buitenwereld of familie. Je ziet aan de familie,buren collega's ..die haar en t gezin goed kenden hun reacties dat ze niets hebben opgemerkt t was een voorbeeld gezin. Maar wat er privé gebeurt weet je nooit. Vandaar ik of gelijk wie heeft hier het recht niet om te ver(oordelen) Veel sterkte aan iedereen
  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    Inderdaad: heel veel komedie. Je zou het allemaal eens moeten weten. Ook mensen die jij en ik heel tof vinden, behandelen sommige familieleden soms vreselijk. Maar naar buiten toe allemaal ontzettend vriendelijk en tof. Heel veel kwetsures vanbinnen die hierdoor ontstaan. Je kan het je gewoon niet inbeelden.
  • Alberto D'Angelo

    6 jaar geleden
    Waar gaat dit naartoe met zo een mensen! Wij verzetten reeds jaren hemel en aarde om kinderen te kunnen krijgen, het zal er nooit van komen. Dan zijn er mensen die kinderen hebben en hun het leven afnemen... ik vind dit verschrikkelijk, het doet mij enorm veel pijn. Welke pijn moet dit dan doen voor de nabestaanden die het wel goed met deze kinderen meenden?
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Er moet toch iets heel erg verkeerd gelopen zijn. Tot wanhoop gedreven... Nu is ze een moordenares, dat is niet goed te praten maar ik zou echt niet willen voelen wat zij voelt. Vele levens voorgoed getekend. Gedane zaken nemen geen keer en dat is heel erg spijtig.