ANP
Volledig scherm
© ANP

Politie op zoek naar getuigen die foto's of filmpjes maakten van schietpartij Spa waarbij agent omkwam

De politie en het parket lanceren een oproep naar mogelijke getuigen die filmpjes of foto's gemaakt hebben van de schietpartij van afgelopen zaterdag in Spa. Nederlander Yvo T. wordt ervan verdacht een agent een kogel in het hoofd geschoten te hebben. De agent liet daarbij het leven.

14 reacties

  • Louis Benasque

    6 jaar geleden
    @Didi de Gentenaar en Luc de Clip, jullie zullen het nooit begrijpen. Een chauffeur die RIJDEND FILMT vanuit de auto brengt zichzelf en andere weggebruikers in gevaar. Een chauffeur dient 100% te concentreren met stuurwerk. Tenzij een vaste dashcam, dat is veel veiliger.
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    Ik zie hier geen smeken maar gewoon de vraag of iemand dit bezit om duidelijkheid te scheppen in de zaak. Het blijft voor mij verwerpelijk te kicken op de ellende van anderen.
  • Etienne Goedertier

    6 jaar geleden
    Goh, ik zie de hele afloop al voor mij; er is geen sluitend bewijs dat de dader wilde doden, en onder invloed van drank,drugs en medicijnen was het niet zijn bedoeling om iemand kwaad te doen, laat staan vermoorden.Dus krijgt die een enkelband en binnen de kortste tijd loopt hij weer rond...Want de wet op de privacy zorgt ervoor dat we met alles wegkomen.En de eersten die daarop hameren zijn diegenen die rond rijden met een gepersonaliseerde nummerplaat met hun naam erop. Belachelijk Belgie!
  • Tom Francois

    6 jaar geleden
    Ten eerste, het is toch verboden om de politie te filmen? Ten tweede, waarom zoveel extra moeite, als het een burger was die neergeschoten was zou de dader nooit gevat zijn. Twee maten en gewichten...
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Filmen mag overal in het openbaar ?je mag ze enkel niet verspreiden !